Ambulanspersonal med utrustning vid havet
Ambulanspersonal med utrustning vid havet
Ambulanspersonal med utrustning vid havet

Hållbarhet

På EripioWear är vi väl medvetna om att slitstyrka och hållbarhet går hand i hand. Ju längre våra kläder håller, desto mindre blir deras miljöpåverkan. Denna enkla och fundamentala insikt är avgörande för vårt hållbarhetsarbete och påverkar allt vi gör.

Vi har alltid trott på idén om att tillverka slitstarka arbetskläder med lång livslängd. Och vi är fast beslutna att fortsätta med det, i nära samarbete med våra produktionsanläggningar där vi ständigt arbetar med förbättringar inom såväl socialt som miljömässigt ansvarstagande. Samtidigt arbetar vi ständigt på att minska vårt koldioxidavtryck.

Vi arbetar aktivt med vår hållbarhet. Vi stöder också Parisavtalet och letar ständigt efter nya förbättringar i allt vi gör.

Vi har strukturerat upp vårt hållbarhetsarbete i tre huvudområden:

Att möta utmaningarna inom hållbarhet kräver hårt arbete. Men det är ett arbete som vi anser lönar sig. För oss själva, för de människor vi arbetar med och för världen omkring oss.

Våra hållbarhetsmål är viktiga, men ännu viktigare är de framsteg vi gör för att uppnå målen. Vi redovisar våra framsteg varje år och arbetet dokumenteras i Hultafors Groups Hållbarhetsrapport.

Hultafors Groups Hållbarhetsrapport 2022