Ambulanspersonal i gröna arbetskläder vid havet
Ambulanspersonal i gröna arbetskläder vid havet
Ambulanspersonal i gröna arbetskläder vid havet

Om EripioWear

EripioWear utvecklar innovativa skyddskläder och arbetskläder för personal inom ambulans och räddningstjänst. Sedan starten 2013 kännetecknas våra produkter av funktion, kvalitet och komfort. Här hittar du kläder speciellt anpassade för ditt yrke – utvecklade i Sverige och tillverkade i Europa.

Noggranna tester säkrar hög kvalitet

Eripio betyder att rädda på latin. Wear betyder bland annat kläder på engelska. Vårt namn sammanfattar alltså vad vi gör – utvecklar arbetskläder för de som är dedikerade till att rädda liv.

Vi utvecklar våra produkter i nära samarbete med yrkesverksamma inom ambulans och räddningstjänst. De testar kläderna på fältet för att säkerställa optimal funktion och komfort. På så sätt får vi del av proffsens insikter om vilka utmaningar som produkterna måste klara. Vi ser till att våra ambulanskläder och stationskläder möter de tuffa krav som användarna ställer.

Alla material testas och utvärderas noggrant. Tester görs både hos testinstitut och i eget testlabb.

EripioWear – en del av Hultafors Group

EripioWear grundades 2013. Sedan 2017 ingår vi i Hultafors Group tillsammans med varumärken som Snickers Workwear, Solid Gear Footwear, Hellberg Safety, Hultafors och W.Steps. Tillsammans erbjuder vi ett brett sortiment av kvalitetsprodukter.